relacje z meczow wyjazdowych

Rozmowy o działaniu serwisu i forum.

Re: relacje z meczow wyjazdowych

Postprzez Gosik GCH09YT » 22 Kwi 2010 22:27

...::Wiem, muszę silnym być - wciąż przed siebie iść::...
...::Wygrać co się da - to cały Ja::...
Awatar użytkownika
Gosik GCH09YT
Użytkownik

Dołączenie: 17 Maj 2009 12:55
Miejscowość: RyTeL

Postprzez szczepan » 22 Maj 2010 14:19

witam czt mecz z tychami bedzie moze relacjonowany wie moze ktos cos ?
jesli nie to moze jakies linki na wynik chociaz
Awatar użytkownika
szczepan
Użytkownik

Dołączenie: 04 Cze 2009 19:54

Postprzez youngest » 22 Maj 2010 16:29

Olimpia przegrywa 1:0
22' Mariusz Masternak
Awatar użytkownika
youngest
Użytkownik

Dołączenie: 18 Sie 2009 13:51

Postprzez szczepan » 07 Lip 2010 20:44

widze ze doczekalismy sie Telewizji internetowej oljmpia bardzo dobre posuniecie ze strony wladz klub jestem bardzo zadowolony z takiego faku i mam nadzieje ze beda tez relacje z meczow wyjazdowych, wiem juz ze napewnoe bedzie relacja z pucharu polski teraz 21.07.10 :) co tez bardzo cieszy i oby tak dalej!
Awatar użytkownika
szczepan
Użytkownik

Dołączenie: 04 Cze 2009 19:54

Postprzez bolo » 30 Lip 2010 22:24

Telewizja ......zamiar dobry ale wykonanie tragedia prosi o pomste do nieba.Mam nadzieje ze kiedys transmisja z meczu uda sie i bedzie mozna spokojnie ogladnac w internecie :D miejmy nadzieje ze w tym sezonie bez zlosliwosci.Druga sprawa panowie rozumiem ze robicie to wszystko z zamilowania ale sam adres strony ,,oficjalny serwis klubu" do czegos zobowiazuje chcecie zeby ludzie przegladali wasza strone (czym wiecej przegladajacych ludzi tym latwiej bedzie o sponsora na stronie).Ale z tego co mozna zuwazyc wasze newsy w porownaniu do innych stronek czesto sa z opoznieniem 1-2 dni!!! tragedia!!! OFICJALNY SERWIS KLUBU chyba nowa wiadomosc powinna jako pierwsza od was wychodzic a jest odwrotnie.Nie wiem jakie macie kontakty z wladzami lubu z osoba odpowiedzialna za prase ale cos cienko to wyglada i z tego pwoodu zaineresowanie wasza strona maleje zamiast rosnac .Ale nic straconego moze z czasem to sie porawi pozdrawiam :D
bolo
Użytkownik

Dołączenie: 06 Cze 2009 15:49

Postprzez tomao » 30 Lip 2010 23:54

Powiem tak: to nie wynika z naszej winy...
Awatar użytkownika
tomao
Administrator

Dołączenie: 13 Maj 2009 23:57
Miejscowość: Grudziądz

Postprzez Arek » 31 Lip 2010 00:08

każdego chętnego zapraszaliśmy wielokrotnie do współpracy ;) nienawidzę się powtarzać, ale muszę chyba: wszyscy, którzy cokolwiek robią na stronie, robią to w chwilach wolnych od min. pracy, szkoły. każdy ma swoje zajęcia, a stronę przygotowują społecznie. wiadomo, że jeżeli wszystko byłoby co do sekundy na stronie, to byłoby cudownie. jednak czasem są rzeczy nie do przeskoczenia. problemy techniczne dopadają co chwila. możemy się tylko starać jak najlepiej robić to, co robimy ;)
Awatar użytkownika
Arek
Administrator

Dołączenie: 16 Maj 2009 16:10

Poprzednia

Powróć do Opinie i uwagi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość